Growatt Omvormers

Growatt zonnepanelen

Of je nu een plat dak hebt, of niet; Growatt heeft het passende zonnepaneel. Maar het is niet alleen het paneel, van het gerenommeerde merk zijn er ook omvormers. En zo is er bij ons een heel pakket samen te stellen om groene energie op te wekken.

Voor nu en de toekomst

Zonnepanelen op het dak is echt een investering. En dit vanwege een terugverdienmodel. Op termijn verdien je een zonnepaneel terug. Naar verwachting gaat dat steeds sneller, en dit omdat elektriciteit steeds duurder wordt. Maar een zonnepaneel geeft direct rendement zodra het geïnstalleerd is, en dat is uniek. En het blijft rendement geven. Daarom; zonnepanelen voor nu en in de toekomst.

Milieuvriendelijk

Fossiele brandstoffen om energie op te wekken komen op een eind. De oplossing zit in de kleinschalige alternatieve energiebronnen benutten. Nu is een windmolen in een woonwijk niet te doen; een windmolen maakt te veel geluid. Daarbij verslijt een windmolen snel; het is dus niet duurzaam. De oplossing zit in energie opwekken middels zonnepanelen. Het stoot niet uit, ligt niet in de weg, en het maakt geen geluid. Milieuvriendelijk, duurzaam en toch alle luxe en comfort hebben gaat heel goed samen. Je hebt enkel het voordeel.

Totaal

Growatt zonnepanelen geven een goed rendement. Echter wij kunnen alles leveren om met zonnepanelen energie op te wekken. Je kan dus bij ons uitwijken naar een ander merk als Growatt, maar nogmaals; Growatt geeft een prima rendement.

We zijn ook een groothandel in zonnepanelen, daarom zijn wij zo voordelig. En naast een fysieke winkel hebben wij ook een online shop voor particulieren. Uniek is ons montagemateriaal. Wij hebben een soort van klemmen waardoor we niet in het dak hoeven te boren. Lekkage is daardoor uitgesloten. En de zonnepanelen liggen muurvast op je dak. We gaan er vanuit dat je als gevolg van sneeuw of storm niet voor verassingen wil komen te staan; de zonnepanelen zijn daarom goed gemonteerd. Bij ons is ook een pakket samen te stellen voor de handige doe-het-zelver, en door dit alles kun je ons omschrijven als een totaalleverancier voor zonnepanelen.