Logo Ure solar

Ure zonnepanelen: over het merk Ure, voordelen en mogelijkheden!

Zonnepanelen zijn nog steeds met een fikse opmars bezig in ons land. Het plaatsen van zonnepanelen is een van de beste en meest efficiënte manieren om duurzamer, milieubewuster en voordeliger te leven. Een van de grote merken zonnepanelen die de laatste jaren in opkomst is, zijn hypermoderne URE zonnepanelen, die in Taiwan gemaakt worden. Wat maakt dit merk zonnepanelen zo speciaal en uniek?

Over het merk Ure

De URE zonnepanelen zijn sinds 2018 op de markt. Het Taiwanese merk ontstond in oktober 2018 door een fusie van drie producenten van zonnepanelen, namelijk Neo Solar Power, het bedrijf Gintech Energy Corp en Solartech Energy Corp. Ze vormden samen de United Renewable Energy (URE). Al snel behoorde URE – dat drieduizend werknemers in dienst heeft – tot een van ‘s werelds grootste producenten van kwalitatief uitstekende zonnepanelen. Het bedrijf beschikt over de belangrijkste certificeringen die in de markt van zonne-energie gebruikt worden, zoals IEC (Europees), UL (Amerikaans), MCS (Engels) en VPC (Taiwanees).

Waarin onderscheidt URE zich van andere aanbieders?

Een van de grootste usp’s van URE zonnepanelen is hun efficiënte en stabiel opbrengst. De panelen van URE kunnen wereldwijd gebruikt worden omdat ze in uiteenlopende Wattages beschikbaar zijn en gaan met gemak 25 jaar probleemloos mee.

In de tweede plaats zijn URE panelen erg duurzaam en sterk. De kwaliteit van URE panelen staat hoog aangeschreven in de energiesector. En juist bij de aankoop van zonnepanelen willen klanten en product dat tegen een stootje kan en lang meegaat.

Een derde punt waarbij URE zijn klasse laat zien, is de hoge opbrengst en het minimale verlies aan stroom. Door de technologische kennis van drie bedrijven te laten samenvloeien in één energiebedrijf, URE, is de technologie die gebruikt wordt om goede en betrouwbare zonnepanelen te produceren zeer geavanceerd. De hightech technologie die URE hiervoor gebruikt, is dan ook gepatenteerd.

Ten slotte zet URE in op zonnepanelen die er visueel strak en eigentijds uitzien. Bij het ontwerp van de panelen is er veel aandacht besteedt aan zonnepanelen met een consistente kleuruniformiteit. Er is speciale aandacht besteedt aan een design dat er goed en verzorgd uitziet, zowel bij gebruik op woningen als bij bedrijfsmatig gebruik.

Meer weten over de oplossingen van URE voor zonne-energie?

Wilt u meer informatie over de geavanceerde en scherp geprijsde zonnepanelen van URE? Bekijk dan ons uitgebreide collectie zonnepanelen. Voor elk type kantoor, bedrijf of woning hebben wij een oplossing op maat!