Aanbiedingen

Voor een goede zonnepanelen aanbieding gaat u naar XXL Zonnepanelen

Wie plannen heeft om een set zonnepanelen aan te schaffen, denkt van tevoren natuurlijk goed na over deze aankoop. Gezien de investering die u doet, wilt u uiteraard kwalitatief goede en betrouwbare zonnepanelen kopen en, als het even kan, profiteren van een aantrekkelijke zonnepanelen aanbieding. We hebben goed nieuws voor u, want ons bedrijf XXL Zonnepanelen biedt u waarnaar u op zoek bent. Namelijk uitstekende kwaliteit tegen een uitstekende prijs! Als groothandelaar in zonnepanelen en bijhorende technische en elektrische materialen, onderscheiden ons door het bieden van erg interessante prijzen voor professionele, oerdegelijke zonnepanelen die lang meegaan. Want een aanbieding voor goedkope zonnepanelen is fijn, maar dan moet het wel kwaliteit zijn.

Welke garanties kan XXL Zonnepanelen u als klant bieden?

Een van de niveaus waarop wij ons als aanbieder van zonnepanelen onderscheiden van andere bedrijven is het feit dat wij een totaaloplossing bieden die veel andere leveranciers van zonnepanelen niet kunnen aanbieden. Allereerst is uniek dat XXL Zonnepanelen tal van interessante zonnepanelen aanbiedingen heeft in pakketformaat. Dit houdt in dat u een compleet pakket zonnepanelen koopt, met alles wat daarbij hoort: montagematerialen, zoals ballasthouders, dakhaken, schroefbitten, spanthaken en montagerails. Maar ook leveren wij in deze pakketten elektrische bedrading, de benodigde stekkers, omvormers en optimizers mee. Onze pakketten zonnepanelen zijn daarbij uiteraard voorzien van uitstekende gebruikershandleidingen en prima zelf op schuine of platte daken te monteren. Een andere garantie die wij u bieden, is de optimale kwaliteit van onze panelen. Onze zonnepanelen gaan minimaal 20 tot 25 jaar mee en hebben een minimale fabrieksgarantie van 10 jaar, uitlopend tot 15 jaar.

Een ander interessant voordeel van onze zonnepanelen

Er zijn nog meer interessante voordelen aan de pakketten zonnepanelen die u via XXL Zonnepanelen kunt aanschaffen. Dat is namelijk het gegeven dat u uw pakketten met panelen bij ons naar eigen wens kunt samenstellen. Wilt u een extra zonnepaneel of juist wat minder panelen? Dan is dat geen probleem en snel geregeld. Bij ons kunt u terecht voor paneelpakketten van 4 tot meer dan 20 panelen. De omvormers, optimizers en andere benodigdheden kunt u ook naar eigen wens uitzoeken en in uw pakket toevoegen. En dat alles voor aantrekkelijke prijzen!

Vraag vrijblijvend informatie aan of beste direct uw pakket met panelen en toebehoren

Meer weten over onze fraaie pakketten met zonnepanelen? Of gelijk uw favoriete panelenset kopen? Ga nu naar onze website om het te regelen. Graag tot ziens en alvast veel gebruiksplezier toegewenst van onze kwaliteitspanelen!